Adwords campagnes

Wij maken hoog waardige kwaliteit Adwords campagnes. Vaak is er onterecht de angst dat Adwords campagnes heel duur zijn. Het tegendeel blijkt waar, daar de campagnes slim in te richten sturen wij op een zo laag mogelijke kostprijs. Adwords campagnes zijn ontzettend goed te meten en daardoor te optimaliseren. Je weet dus precies hoeveel je uitgeeft en wat dit oplevert. Hoe werken wij?

  1. Zoekwoord analyse
  2. Inrichten van campagnes
  3. Website optimalisatie
  4. Conversie ratio optimalisatie

Wat mag je verwachten?

Alle Adwords mogelijheden benut
Aanbiedingen, highlights etc
Pagina optimalisatie
Met goede inrichting van de pagina kun jij besparen op adverteniekosten
Conversie optimalisatie
Verhoog het percentage bezoekers dat klant wordt
Inzicht in concurrentie
Wat doen concurrenten goed, waar laten ze wat liggen? En wat is de vraag vanuit de markt
Pakkende advertenties
Advertenties die aanzetten tot het bezoeken van jouw website
Combineren met andere platformen
Haal meer rendement uit een (betaalde) bezoeker, zet middelen als Facebook om in deze bezoeker nogmaals terug te laten komen.

Zoekmachine marketing is een vorm van online marketing waarbij het doel is om zoveel mogelijk zichtbaarheid en daarmee bezoekers naar de website te krijgen door hoge posities in te nemen binnen de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Met SEO richten we ons op de organische (gratis) resultaten en met campagnes richten we ons op de betaalde vermeldingen.

Het voordeel van het doen van het inzetten van Adwords campagnes is dat het resultaat direct zichtbaar is. Zodra de campagne is ingericht kunnen de advertenties direct ingezet worden. In tegenstelling tot SEO waarbij het langer kan duren voordat de eerste resultaten zichtbaar worden.

Het voordeel van adverteren op zoekmachines zoals Google en Bing is de hoge mate van controle in zicht. Je kan precies ingeven op welke zoekwoorden je gevonden zou willen worden, welke advertenties hierbij vertoond mogen worden, en op welke pagina van de website deze bezoeker terecht moet komen en hoeveel je hiervoor wilt betalen. Door verschillende advertenties en zoekwoorden te testen ontstaat steeds meer inzicht in wat wel en niet werkt. Hierdoor kun je de kosten zo laag mogelijk houden.

Testimonials

Wat hebben wij al bereikt?

bezoekers aantallen 600% gestegen

50+ actieve campagnes

Top posities voor duizenden zoekwoorden

500 000+ advertentie weergaven per dag

0
TEVREDEN KLANTEN

Wij stoppen pas als jij tevreden bent

0
jaar
ERVARING

Wij leggen je alles uit over online adverteren

0
PROJECTEN AFGEROND

Wij nemen jouw project serieus, jouw online marketingspecialist helpt jou van A tot Z

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?