Conversion Rate Optimization Services

Increase sales of your site by increasing conversion

Meten is weten!

Er zijn vele manieren om het online succes te vergroten. Een heel belangrijke is conversie ratio optimalisatie. Door te onderzoeken waar je bezoekers uitvallen in een bestelproces of de site vroegtijdig verlaten weet je waar te verbeteren. Door deze verbeteringen zal er meer rendement behaalt worden uit alle overige inspanningen die gedaan worden! Hierdoor zullen de kosten per conversie lager worden en haal je meer omzet uit hetzelfde budget!

Hoe werkt dit?

We starten met analyseren van gedrag en brengen zo goed mogelijk alle stappen die de bezoeker neemt in kaart. Nadat we weten waar de grootste winsten te behalen vallen gaan we deze stap voor stap aanpassen. Door telkens weer te meten en te vergelijken zul je tot een steeds beter resultaat komen.

Case Studies

Wat voor resultaten kan jij verwachten?

Door het uitvoeren van A/B testen en analyseren van data maken we verbeterpunten zichtebaar. In meer dan 95% van de gevallen komen we tot aanbevelingen en oplossingen die conversieratios met meer dan 10% verhogen.

Wat gaan we doen?!

 • Usability onderzoeken

  Zien we verbeterpunten in ontwerp en functionaliteit van de website

 • Met Google Analytics bezoekersgedrag onderzoeken

  Hoe gedragen bepaalde bezoekersstromen zich? Welke pagina’s zorgen voor grote uitval? Hoe ver komen bezoekers in een bestelproces?

 • A/B testen

  We zullen verschillende tests gaan uitvoeren om te zien hoe we de website kunnen verbeteren. Deze tests geven nieuwe inzichten en helpen de site te verbeteren.

 • Aanbevelingen voor verbetering

  Wij maken een rapportage met alle bevindingen en geven aanbevelingen voor verbetering. Na implementatie testen we opnieuw en meten we het resultaat!

Gratis adviesgesprek

Hoe zit het met jouw website?

You will receive a brief free consultation from one of our leading marketers.
The consultation includes:

 • General errors of your site in terms of marketing, usability and design
 • Recommendations of changes, A/B testing and selection of strategies to increase the conversion of site